Glassmester Strømmen: Spesialist innen glass og glassarbeid

Romerike Glass AS tilbyr tjenester og produkter til Romerikes og Oslos befolkning – private som bedrifter. Vi vil alltid levere kvalitetshåndverk til avtalt tid og rett pris, og er med andre ord en mesterbedrift og glassmester i Strømmen du kan stole på.

La oss hjelpe deg

Ønsker du å installere glass over kjøkkenbenk? Er det på tide å skifte vindu på hytta? Eller har du behov for tips og råd for å finne en god kombinasjon av glass når du skal pusse opp? Som mesterbedrift kan Romerike Glass AS tilby et høyt faglig nivå og produktkunnskap. Vi setter vår ære i å levere både kvalitet og personlig service, og vi utfører alt innen glass og glassarbeid.

Noen eksempler på tjenester og produkter vi leverer er:

Vi kan også bistå med forming av plast til blant annet dør- og butikkvinduer. I tillegg har vi også utsalg av speilrammer i ulike fasonger og materialer, samt rammer for bilder, malerier og broderier.

Din glassmester i Strømmen

Med over 40 års erfaring som leverandør av glass og glassarbeid, har vi kompetansen til å ta oss av ethvert behov innen glass. Ta kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål eller behov for glassmester i Strømmen. Husk at vi også kan bistå som rådgiver ved glass- og fasadearbeid for både private og bedrifter. Send en e-post til post@romerikeglass.no eller ring 63 80 44 60 for å komme i gang.