Glass Lillestrøm: Vi utfører alt av glass og glassarbeid

Alle vet hva glass er, men det som kanskje ikke er like selvfølgelig er de ulike typene av glass som finnes på markedet. For ethvert behov vil det finnes en rekke muligheter, hvorav enkelte glasstyper vil være bedre egnet enn andre. For å vite nøyaktig hva slags glasstype du burde velge, er det å anbefale at du tar deg en prat med noen som virkelig kan feltet. Har du behov for glass i Lillestrøm, gjør du rett i å snakke med oss i Romerike Glass AS.

Ulike glasstyper

Hos oss kan du bestille en rekke ulike typer glass. Noen eksempler er blant annet:

  • Solerglass
  • Laminert og herdet sikkerhetsglass
  • Solkontrollglass
  • Skuddsikkert glass
  • Ornamentglass (mønstret glass)
  • Brannhemmende glass
  • Støydempende og støyisolerende glass
  • Bly og messinginnfattet glass
  • Glass med fasettslipte kanter

Din spesialist på glass i Lillestrøm

Romerike Glass AS ble etablert i 1973, og har dermed over 40 års erfaring innen bransjen. Vi er lokalisert i Lillestrøm, men tilbyr produkter og tjenester i hele Romerike og i store deler av både Oslo og Akershus. Vårt team innehar lang og bred erfaring, og vi har både glassmestre, og en glassmestervenn blant våre ansatte. Kvalitet er et nøkkelord når du blir kunde hos oss, og vi er en ekspert innen glass i Lillestrøm og omegn du kan betro alle dine glassbehov.

OFTE STILTE SPØRMÅL

Hvorfor burde jeg velge Romerike Glass AS?

Romerike Glass AS er spesialist på glass i Lillestrøm. Vi er en mesterbedrift, noe som innebærer at vi har glassmestre blant våre ansatte. Dette er håndverkere som innehar mesterbrev innen glassfaget, og betyr dermed ekstra trygghet for deg. Vi tilbyr kvalitet og presisjon, ekspertise og effektivitet. I tillegg har vi svært konkurransedyktige priser. Blir du kunde hos oss, kan vi lov deg at du aldri vil benytte deg av andre tjenesteytere innen glass i Lillestrøm.

Jeg ønsker å legge glass over kjøkkenbenken hjemme. Er det noe dere kan anbefale?

Glass over kjøkkenbenk har for mange blitt en erstatter for blant annet fliser og tapet. Vi kan både anbefale og utføre dette. Du kan ta direkte kontakt med oss for mer informasjon om glasstyper og for å bestille montering/installasjon av glass i Lillestrøm.