Glassmester Lillestrøm: Kvalitetshåndverk til rett pris

Med over 40 års erfaring som leverandør av glass og glassarbeid, kan du være sikker på at vi er en glassmester i Lillestrøm som vil levere kvalitetshåndverk til avtalt tid og rett pris. Et høyt faglig nivå og produktkunnskap er noe alle våre ansatte innehar, og vi setter vår ære i å levere både kvalitet og personlig service.

Hva vi tilbyr våre kunder

Er du ute etter rekkverk i glass eller innglassing av veranda? Som din glassmester i Lillestrøm står vårt team parat til å bistå deg. Våre produkter og tjenester inkluderer blant annet:

Skulle du ha andre behov som ikke er oppført her? Ta kontakt med oss, så skal vi se hva vi kan få til.

Kontakt din nye glassmester i Lillestrøm

Vi tilbyr våre tjenester og produkter til Romerikes og Oslos befolkning (samt Akershus).  Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon og et godt tilbud. Du kan sende en e-post til post@romerikeglass.no eller ringe oss på telefonnummer 63 80 44 60. Vi ser fram til å kunne hjelpe deg!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva gjør en glassmester?

En glassmester er en fagarbeider som innehar mesterbrev i glassfaget. En slik håndverker har kunnskapen og erfaringen som trengs for å blant annet produsere, bearbeide, montere og tilpasse glass og glassplater. En glassmester kan også utføre håndverktjenester, innramme bilder og kunst, tilby rådgivning ved glass- og fasadearbeid og annet. Skulle du ha behov for en glassmester i Lillestrøm, anbefales det at du tar kontakt med oss i Romerike Glass AS.

Frontruten min har fått sprekker. Er det noe dere kan hjelpe med?

Absolutt! Vi tilbyr tjenester rettet mot bilglass, og tar oss av slitasje eller skade på frontrute, bakrute og siderute. Vi skifter ruter på alle biltyper, til og med på lastebil. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og for å bestille time for å få byttet rute.

Jeg bor i et trafikkert nabolag. Tilbyr dere lyddempende glass?

Vi anser helse- og miljø som uhyre viktig, og vet hvordan nattesøvnen og livskvaliteten kan påvirkes av konstant støy. Du kan derfor velge mellom en rekke ulike støydempende og støyisolerende glass når du bestiller tjenester fra oss. Ta kontakt for mer informasjon og for å bestille lyddempende glass hos din glassmester i Lillestrøm allerede i dag.