Glassmester Lørenskog: Alt innen glass og glassarbeid

Romerike Glass AS er en pålitelig og kvalitetsbevisst glassmester i Lørenskog, og vi er en mesterbedrift som setter faget og kunden i fokus. Bedriften holder til sentralt i Lillestrøm, men har hele Romerike og store deler av Oslo og Akershus som arbeidsområde. Det inkluderer selvsagt Lørenskog.

Hvorfor benytte en glassmester

En glassmester er en seriøs aktør. Han eller hun har bred kjennskap til feltet sitt, i tillegg til å inneha spesifikk og lovpålagt fagkompetanse. Dersom en glassmester utfører arbeid for deg, vil du være garantert at det er fagmessig utført i henhold til regelverk og håndverkstradisjoner. Det spiller ingen rolle om du skal skifte vinduer, kjøpe bilderammer, installere glassrekkverk eller bytte til lydisolerende glass – en glassmester kan bistå deg.

Service og kvalitet

Benytter du deg av oss som din glassmester i Lørenskog, kan du forvente ypperlig service og upåklagelig kvalitet.

Noen eksempler på tjenester og produkter vi leverer er:

I tillegg leverer vi speilrammer i ulike fasonger og materialer, samt innrammer alt fra bilder til malerier og broderier.

Din glassmester i Lørenskog

Ta kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål omkring glass eller behov for glassmester i Lørenskog. Husk at vi også kan bistå som rådgiver ved glass- og fasadearbeid for både private og bedrifter. Du kan sende en e-post til post@romerikeglass.no eller ringe oss på telefonnummer 63 80 44 60. Vi ser fram til å kunne hjelpe deg!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan benytter jeg meg av tjenestene deres?

Vi tilbyr våre tjenester i Lørenskog, selv om vår bedrift er lokalisert i Lillestrøm. Det betyr at vi har mulighet til å utføre oppdrag der du måtte bo i Lørenskog. Skulle du ønsker å kjøpe produkter, som blant annet speilglass, er det å anbefale å komme innom butikken vår for å se sortimentet i person. Ta kontakt med oss, så finner vi best ut av hvordan vi kan hjelpe deg.

Kan jeg ikke bare bytte vinduene mine selv?

Det kan kanskje friste å forsøke å utføre arbeidet selv, for hvor vanskelig er kan det vel være å skifte et vindu på egenhånd? Det er først når du setter i gang, at du vil innse hvor komplisert det faktisk er. Det kreves mye planlegging og riktig utstyr. Har ikke vinduene dine standardmål, vil du trenge spesialtilpassede glass. Dersom du ikke helt har kontroll, kan du ende opp med vinduer som ikke isolerer eller som har forkortet levetid. Ta derfor heller kontakt med oss, så skal vi finne en god løsning til en konkurransedyktig pris. Kvalitet er et nøkkelord når du blir kunde hos oss, og vi er en glassmester i Lørenskog du kan betro alle dine glassbehov.