Glassrekkverk

Hva om det gikk an å få naturen inn i stua, eller få en bedre romfølelse i hjemmet? Det kan man nemlig fint få til med et glassrekkverk. I tillegg til å være vakkert å se på, slipper glasset inn naturlig lys og gir deg bedre overblikk både inne og ute. Hva med å montere et glassrekkverk på hemsen for å gjøre rommet mer åpent? Eller kanskje du ønsker å utvide utsikten og få mer lys inn i huset med et glassrekkverk på terrassen? Dette er en enkel måte å gjøre rommet eller uteområdet mer elegant og stilfullt. Mulighetene er mange!

Materialer

Glasset i rekkverket er et sikkerhetsglass, herdet og laminert. Herdet glass er fem ganger så sterkt som vanlig glass, og det at glasset er laminert gjør at det holdes sammen med en PVB-folie dersom glasset skulle knuse. Det er viktig at glasset holder høy kvalitet for å hindre ulykker og fall.

Vi kan levere stolpeløse rekkverk, stolper i 316 syrefast stål og med aluminium stendere. Alle våre rekkverk er testet i henhold til gjeldene standard, dokumentasjon kan fremlegges.

Montering og sikkerhet

Vi i Romerike Glass har mange års erfaring med montering av glassrekkverk. Det er ofte lurt at installasjonen gjennomføres av eksperter på området, om man ikke har mye erfaring med dette selv.

Rett montering er alfa og omega for at sikkerheten skal være maksimal. Det er likevel mulig å montere rekkverket selv om kunnskapen er på plass. Er du usikker vil vi anbefale å benytte deg av vår ekspertise. En feil i en skjøt eller festepunkt i festeanordningen kan være i verstefall være livsfarlig om uhellet skulle være ute.

Bruksområder

Glassrekkverk har mange bruksområder, og passer godt til både boliger, hytter, næringsbygg og borettslag. Dette kan være prikken over i-en på utformingen av rom eller terrasse, og tar seg like godt ut innendørs som utendørs.

Ønsker du et rekkverk i glass eller mer informasjon om produktet er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med monteringen!